Filosofie

Een bouwbedrijf dat zichzelf profileert als ‘Partners for the Future’, houdt per definitie de blik op zijn klanten gericht. En zoomt meteen in op alles wat hen vandaag en morgen bezighoudt.
Dat is inderdaad wat Groep Cordeel doet. De opdrachtgever staat centraal.

Kwaliteit is het eerste wat Cordeel aan al haar klanten garandeert. Het is het fundament van een belangrijke partnerschap. Het is de voedingsbodem die er voor zorgt dat tevreden klanten blijven terugkomen.

 

Het naleven van de afgesproken timing is een vereiste voor alle medewerkers van Cordeel. Want pas als iedereen de deadlines respecteert, wordt uw bouwwerk op tijd opgeleverd.

 

Ook flexibiliteit is uiterst belangrijk. Om steeds adequaat te kunnen reageren, produceert Cordeel zoveel mogelijk in huis. Of het nu gaat om beton, staal of hout, de firma beschikt over eigen ateliers waar ervaren vaklui meteen aan de slag gaan. De organisatie van het bouwproces bepaalt in grote mate de efficiëntie en zo ook de kwaliteit, het budget en de timing van een project.

De pragmatische aanpak van Cordeel, de kwaliteitswaarborging en bewaking van de kosten zorgen er voor dat de klant zijn doelstellingen haalt.

Lees hier de beleidsverklaring KVGM van Cordeel