Project in de kijker

Sint-Jozefkliniek Bornem

Vestigingen

Vestigingen

Zwijndrecht Lille Villers-le-BouilletHoeseltSofiaAachenTemse

Lindtsedijk 22
3336 LE Zwijndrecht
16 Place du Général de Gaulle
F-59000 Lille
Rue le marais 14
4530 Villers-le-Bouillet
Industrielaan 18
3570 Hoeselt
81A Bulgaria Blvd., Office 2
1404 Sofia
Adalbertsteinweg 112-114
D-52070 Aachen
Frank Van Dyckelaan 15
9140 Temse

BIM

 

CORDEEL OVERSTIJGT DE KAAP VAN 400.000 M² BIM ONDERSTEUNDE PROJECTEN.

Laatste nieuws

Cordeel start renovatie Residentiewijk

Dinsdag 30 april werden de renovatiewerken van de iconische Residentiewijk aan de Boeretang in Mol officieel afgetrapt met een eerstesteenlegging.

Bouwbedrijf Cordeel - Algemeen Aannemer

Als bouwbedrijf streven wij bij Cordeel steeds naar kwaliteit in alle bouwwerken die we voor u uitvoeren. Wij specialiseren ons in industriebouw, kantoorbouw, utiliteitsbouw, civiele bouw en commercieel vastgoed. Letterlijk alles dus, behalve privéwoningen.Wij zijn al 85 jaar een onafhankelijk familiebedrijf en daar zijn we trots op. Wanneer u contact met ons neemt, komt u meteen bij de familie Cordeel - en dus de decision makers - terecht. U kan bij ons rekenen op snelle en bindende antwoorden.

Voor alle diensten die wij bieden, hebben wij de juiste mensen in huis. Onze 1.800 medewerkers verzorgen uw project van A tot Z: van ontwerp tot oplevering. En als u dit wenst, gaan we voor u zelfs op zoek naar de juiste locatie en de financieringsformule die het best bij u past.

Om het bouwproces vlot en accuraat te laten verlopen, beschikken wij niet alleen over gemotiveerd en hooggekwalificeerd personeel. Sinds jaar en dag kunnen wij een beroep doen op eigen productie-units: een schrijnwerkerij, een metaalafdeling, een (prefab)betonafdeling en een ijzervlechterij.

Onze actieradius  heeft zich de laatste jaren steeds verder uitgebreid: wij kunnen voor u bouwprojecten in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Bulgarije, Roemenië & Servië realiseren.

Wij volgen onze klanten. Dat zit in ons bedrijfs-DNA. Bouwbedrijf Cordeel begon ooit als een schrijnwerkerij. Op vraag van onze klanten werden wij constructeur van houten loodsen. Toen er opdrachten binnenstroomden van bedrijven in de Antwerpse haven werden wij een echte bouwfirma... Zo volgden wij onze opdrachtgevers ook naar landen in centraal Europa. Onze toekomst hangt samen met die van onze opdrachtgevers.